صادرات انرژی،از رویکردهای استان کرمان

  • تاریخ انتشار : 1396/7/24 ساعت : 14:10 - 6 سال قبل
  • از گروه : استان ها
  • زیرگروه : کرمان
رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان کرمان گفت: استفاده از انرژی‌های نو یکی از ظرفیت‌های استان کرمان است که باید در این رابطه اقدامات موثری صورت گیرد، ضمن آن‌که یکی از رویکردها استان کرمان این است که در حوزه صادرات انرژی فعالیت‌هایی انجام دهد.

به گزارش ایسنا، دکتر «جعفر رودری» ظهر امروز 24 مهرماه در سومین جلسه کارگروه بررسی مطالعات طرح آمایش سرزمین گفت: گزارشاتی که از سوی مشاور طرح آمایش سرزمین ارایه می‌شود ابتدا باید به تائید دستگاه‌ها و ناظرین مربوطه رسیده و سپس به کارگروه‌های تخصصی ارجاع شود.

وی آب را یکی از مهم‌ترین مسایل استان دانست و افزود: انتقال آب حوضه به حوضه و شیرین‌سازی آب دریا از رویکردهای استان کرمان در سند چشم‌انداز است، ضمن آن‌که باید مطالعات در خصوص استفاده از آب‌های ژرف در استان کرمان انجام شود تا مشخص شود که آیا امکان استفاده از این منابع در استان کرمان وجود دارد یا خیر؟

رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان کرمان ادامه داد: استفاده از انرژی‌های نو یکی از ظرفیت‌های استان کرمان است که باید در این رابطه اقدامات موثری صورت گیرد، ضمن آن‌که یکی از رویکردها استان کرمان این است که در حوزه صادرات انرژی فعالیت‌های انجام دهد.

وی شهرنشینی را معلول توسعه دانست و خاطرنشان کرد: نقش بانوان در توسعه استان نباید نادیده گرفته شود، هم‌چنین برای آن‌که نقش پس‌کرانه‌ای برای سواحل مکران داشته باشیم نباید نقش بخش‌های خدمات، معدن و صنایع تبدیلی را کم‌رنگ و یا نادیده بگیریم.

هم‌چنین در این جلسه «محمود وفایی» مدیرکل سازمان میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان کرمان گفت: اعتقاد داریم که در آمایش سرزمینی باید برای یک بار بخش گردشگری را از زیر مجموعه خدمات جدا کرد.

مدیرکل سازمان میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان کرمان یکی از قابلیت‌های مهم استان کرمان را گردشگری دانست و افزود: در استان کرمان جاذبه‌های گردشگری زیادی در بخش‌های طبیعی، تاریخی و فرهنگی دارد که می‌توان با برنامه‌ریزی مناسب از این ظرفیت‌ها در جهت خلق ثروت استفاده بهینه کرد.

در این جلسه مشاور طرح آمایش سرزمین به تشریح مطالعات صورت گرفته پرداخت.

انتهای پیام


نظر خود را ثبت کنید