گزارش دیدار معاون قرآن و عترت وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی با مراجع در قم

معاون قرآن و عترت وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در بازدید یک روزه خود از استان قم، با آیت‌الله جعفر سبحانی و آیت‌الله جوادی آملی دیدار کرد.

به گزارش ایسنا، به نقل از معاونت قرآن و عترت وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، عبدالهادی فقهی‌زاده -  معاون قرآن و عترت وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی - صبح روز سه‌شنبه ٢٦ دی‌ماه در سفر به استان قم به دیدار با آیت الله سبحانی و آیت‌الله جوادی‌ آملی، از مراجع تقلید رفت و گزارشی از عملکرد معاونت قرآن و عترت در زمینه فعالیت‌های قرآنی و برنامه‌هایی که در راستای فعالیت‌های قرآنی در وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی صورت می‌گیرد، ارایه کرد.

تأکید بر رفع اشکالات رسم‌الخط عثمان طه


در این دیدار آیت الله سبحانی ضمن ابراز خرسندی از مجموع فعالیت‌هایی که وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در زمینه فعالیت‌های قرآنی انجام می‌شود ، خاطرنشان کرد: این اهداف ، اهداف مقدسی است و موسسه قرآنی زیر نظر بنده نیز در این راه کمک یار وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی خواهد بود.


آیت الله سبحانی در ادامه افزود :کشور ایران می‌بایست یک رسم الخط واحد برای قرآن داشته باشد که به صورت وسیع و گسترده در سطح جامعه به آن پرداخته شود. آل سعود اصرار دارد که شیوه خط عثمانی حفظ شود، باید یک شیوه خط جدیدی برای نگارش قرآن به وجود بیاید که از شیوه خط قبلی فاصله زیادی نداشته باشد اما اشکالات شیوه خط عثمان طه در آن نباشد، در خط عثمان طه، خواندن و نوشتن با یکدیگر متفاوت است.باید یک قرآن با خط مناسبی به عنوان قرآن جمهوری اسلامی ایران چاپ و این قرآن در داخل و خارج کشور ترویج شود.


کرامت ایرانی در پرتو قرآن


    
همچنین در ادامه این دیدارها عبدالهادی فقهی زاده با آیت‌الله عبد الله جوادی آملی در موسسه قرآنی اسرا دیدار و گفت و گو کرد.


آیت الله جوادی آملی ضمن اشاره به اینکه اسلام با قرآن و عترت عجین شده است، گفت: این کتاب شریف توسط پیامبر اسلام (ص) به بشر عرضه شده است، دارای سطوح مختلف ارشادی است.


وی درادامه این سطوح را به سه دسته ملی ،منطقه‌ای و بین‌المللی تقسیم کرد و افزود: در نگاه ملی این مصحف شریف به مقوله نماز ،حج،زکات و ...  ، در نگاه منطقه‌ای به بحث و بررسی ادیان الهی و در بخش بین الملل نگاه ویژه‌ای به بحث انسانی و حقوق بشر اشاره دارد. در حوزه ارشاد می‌بایست به گونه‌ای عمل کنیم که نگاه قرآنی در جامعه رواج یابد.


آیت الله جوادی آملی عنوان کرد: جامعه امروز ما نیازمند ابوالقاسم  فردوسی است که بتواند قرآن و عترت را به زبانی شیوا مطرح کند و باید این امر جهانی شود و رسالت وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در این زمینه است که در راستا بیشتر فعالیت کند و در قالب فرهنگ و هنر نسبت به بسط و گسترش فعالیت‌های قرآنی و عترتی اهتمام ورزد.مردم ایران در میان مردم جهان بواسطه قرآن و عترت نمونه شده‌اند و کرامت و شرافت مردم ایران توسط قرآن ایجاد شده است.


در این دیدار حجت‌الاسلام خسروی - مدیرکل دفتر آموزش و توسعه مشارکتها، عباس نظری راد مدیرکل هماهنگی و ارتباطات، محمدمهدی عزیززاده - رییس دبیرخانه کمیسیون تبلیغ و ترویج و سیدمهدی جعفری - مدیر روابط عمومی معاون قرانی وزیر ارشاد را همراهی کردند.


انتهای پیام


نظر خود را ثبت کنید