رئیس سازمان تجاری‌سازی فناوری و اشتغال دانش‌آموختگان تاکید کرد:

ضرورت توجه واحدهای جهاد دانشگاهی بر اشتغال

رئیس سازمان تجاری‌سازی فناوری و اشتغال دانش آموختگان (ستفا) گفت: در تمامی واحدهای جهاد دانشگاهی، بحث اشتغال باید جدی گرفته شود، زیرا اشتغال، منبع مالی بسیار خوبی برای واحدهای جهاد دانشگاهی است.

به گزارش ایسنا، دکتر بیجندی در نشست رؤسای واحدهای سازمانی جهاد دانشگاهی که امروز (چهارشنبه، ۲۵ بهمن) برگزار شد، به ارائه و تشریح عمده‌ترین برنامه‌های این سازمان پرداخت و تصریح کرد: زمانی که هیچکس در کشور به فکر اشتغال نبود، جهاد دانشگاهی سازمانی را به این منظور ایجاد کرد.

وی با اشاره به اینکه این سازمان در حال حاضر در حوزه پنج یا شش طرح ملی در حال فعالیت است، گفت: هشت واحد استانی جهاد دانشگاهی به پیشنهاد وزارت کار، در حال اجرای طرح پایلوت الگوی جدید توسعه مشاغل خانگی هستند و امیدواریم این طرح نتایج خوبی را به همراه داشته باشد.

بیجندی افزود: طبق آمارها تا سال ۱۴۰۰، ۱۰ میلیون نفر فرد جویای کار در کشور وجود خواهد داشت که این مسأله ظرفیت خوبی برای جهاد دانشگاهی است.

وی یادآور شد: فروش دانش فنی، اخذ بهره مالکانه، ایجاد شرکت با سهم حداقلی جهاد دانشگاهی، از اولویت‌های اصلی‌ای است که به تصویب شورای مرکزی جهاد دانشگاهی رسیده است و واحدها باید به این اولویت‌ها توجه کافی داشته باشند.

رئیس ستفا در ادامه بر لزوم پایبندی به فراگرد راه‌اندازی شرکت‌ها و موسسات جدیدالتاسیس تاکید کرد و گفت: راه‌اندازی این شرکت‌ها باید با شیوه‌نامه راه‌اندازی شرکت‌ها و موسسات جهاد دانشگاهی مطابقت داشته باشد.

بیجندی با اشاره به غیرفعال بودن برخی از شرکت‌ها و موسسات تجاری جهاد دانشگاهی گفت: این موسسات باید زودتر تعیین‌تکلیف شوند.

در بخش دیگری از این گردهمایی، معاون پشتیبانی و مدیریت منابع جهاد دانشگاهی بر ضرورت همکاری واحدها با دفتر مرکزی به منظور گسترش شبکه‌های ارتباطی پایدار بین واحدی تاکید کرد.

بادکویی در بخش دیگری از سخنانش بر ضرورت ساماندهی ساختمان‌ها و املاک جهاد دانشگاهی تاکید کرد و افزود: پرداخت حقوق و مزایای افراد و کسورات باید در اولویت قرار گیرد.

وی در پایان یادآور شد: استفاده از امکانات، تولیدات و خدمات فنی مهندسی داخلی جهاد دانشگاهی در اولویت قرار دارد.

انتهای پیام


نظر خود را ثبت کنید