معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منابع استانداری اردبیل :

توجه به توانمندی‌های بومی یکی از راه‌های افزایش تولید منطقه‌ای و جذب سرمایه‌گذاری است

معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منابع استانداری اردبیل گفت: از جهاد دانشگاهی می‌خواهیم با توجه به تجارب ارزنده خود در زمینه اشتغالزایی، استان را در ایجاد فرصت‌های شغلی و راه‌اندازی کسب و کارهای جدید یاری کند.

به گزارش ایسنا،«بهمن حسین‌زاده» در جریان بازدید از بخش‌های آموزشی، پژوهشی و درمانی جهاد دانشگاهی استان اردبیل افزود: جهاد دانشگاهی نمونه بارز اقتصاد مقاومتی و بومی‌سازی علم و دانش است از همین‌رو باید از ظرفیت‌های آن بیشتر در ارتقای جایگاه استان بهره‌برداری شود.

وی خدمات جهاد دانشگاهی در حوزه‌های آموزشی، تحقیقاتی و درمانی استان را ارزشمند خواند و تصریح کرد: با توجه به خدمات ارزشمند جهاد دانشگاهی در استان، باید اقدامات ویژه‌ای در روز ملی«اردبیل» برای معرفی این خدمات انجام گیرد.
 
معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منابع استانداری اردبیل به سفر قریب‌الوقوع ریاست جمهوری به استان اشاره و خاطرنشان کرد: بهره‌برداری از ساختمان مرکزی جهاد دانشگاهی در برنامه این سفر گنجانده خواهد شد. 
 
حسین‌زاده بر توسعه گردشگری استان تأکید کرد و از آمادگی استانداری برای حمایت و اعطای تسهیلات جهت توسعه فعالیت‌های مرکز درمان ناباروری قفقاز جهاد دانشگاهی اردبیل خبر داد و گفت: ارتقاء تجهیزات و فضای فیزیکی مناسب این مرکز که باعث افزایش و تکمیل خدمات ارزشمند آن می‌شود به‌عنوان پتانسیل استانی مهم، می‌تواند در توسعه توریسم سلامت که از تأکیدات مسئولان است نقش بسزایی ایفا کند.
 
وی ورود و مساعدت خیرین در رفع مشکلات نازایی زوجین را باقیات صالحات و موجب افزایش نشاط و دوام خانواده‌ها دانست و گفت: در جلساتی که با خیرین خواهیم داشت تمام تلاش خود را برای ترغیب و سوق دادن آنان به سمت کمک به زوجین نابارور به کار خواهم بست.
 
معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منابع استانداری اردبیل به فعالیت‌های قابل تحسین و ارزنده مرکز رشد و فناوری فرآورده‌های گیاهان دارویی جهاد دانشگاهی اردبیل در حمایت از فناوران و محققان این بخش اشاره و خاطرنشان کرد: با توجه به موقعیت و پتانسیل استان در تنوع گیاهان دارویی، باید واحد صنعتی اسانس و عصاره‌گیری این گیاهان برای استفاده از این ظرفیت جهت توسعه کشت و فرآوری آن انجام گیرد.
 
حسین‌زاده با اشاره به این‌که یکی از راه‌های افزایش میزان تولید منطقه‌ای و جذب سرمایه‌گذاری، توجه به داشته‌های استان از جمله گیاهان دارویی است، اظهار کرد: با توجه به رسالت جهاد دانشگاهی در حوزه پژوهش و تحقیقات، می‌توان با گسترش فعالیت‌های مرکز رشد این نهاد، در راستای ایجاد اشتغال و مهارت افزایی در استان گام برداشت.
 
در این بازدید رئیس جهاد دانشگاهی واحد استان اردبیل با بیان این‌که این نهاد در راستای پر کردن شکاف علم و صنعت حرکت می‌کند، گفت: آمادگی داریم در انجام برنامه‌های مأموریت محور آموزشی و پژوهشی استان ورود کنیم.
 
مهران اوچی اردبیلی با بیان این‌که مراکز رشد یکی از ابزارهای رشد اقتصادی است، یادآور شد: مرکز رشد فناوری فرآورده‌های گیاهان دارویی جهاد دانشگاهی اردبیل با حمایت از کارآفرینان تحصیل‌کرده و با ارائه امکانات و تسهیلات، زمینه تشکیل شرکت‌های جدید جهت تولید و تجاری سازی محصولات دارویی را فراهم می‌کند.
 
وی از استقرار 15 شرکت فناور در این مرکز خبر داد و تصریح کرد: محصولات حاصل از نتایج طرح‌های فناورانه مرکز رشد جهاد دانشگاهی اردبیل، مورد حمایت این نهاد هستند و پس از اخذ مجوز از مراجع ذی‌صلاح به‌عنوان محصول دانش بنیان قابلیت بهره‌برداری عمومی می‌یابند.
 
رئیس جهاد دانشگاهی واحد استان اردبیل با بیان این‌که جهاد دانشگاهی نهادی فعال در حوزه سلامت باروری است اظهار کرد: با موفقیت های مرکز درمان ناباروری قفقاز جهاددانشگاهی اردبیل در رفع مشکل نازایی زوجین می‌توان از این مرکز به‌عنوان یکی از ظرفیت‌های مؤثر در توسعه سلامت گردشگری بهره جست.
 
اوچی اردبیلی از اجرای طرح حمایت مالی از زوجین نابارور در مرکز درمان ناباروری قفقاز با مشارکت وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و دانشگاه علوم پزشکی استان برای سه سال متوالی خبر داد و تصریح کرد: در سال گذشته 355 زوج و در دو ماه اول سال‌جاری 55 زوج مراجعه‌کننده از محل این طرح از تخفیف 85 درصدی در هزینه‌های درمانی بهره‌مند شده‌اند.
 
وی با اشاره به این‌که به‌منظور تبیین نقش این مرکز در رفع نیاز استان جهت درمان ناباروری و جلب توجه خیرین برای کمک به زوجین نابارور جهت تأمین هزینه‌های درمانی، جشن تولد کودکان متولد شده به روش IVF  برگزار خواهد شد، افزود: جهاد دانشگاهی اردبیل به دنبال ارتقای خدمات درمانی در این مرکز است تا بتواند با بالابردن میزان رضایت‌مندی مراجعه‌کنندگان در تحقق توسعه صنعت توریسم گام بردارد.
 
 رئیس جهاد دانشگاهی واحد استان اردبیل به فعالیت‌های نمایندگی بانک سلول‌های بنیادی خون بند ناف رویان اشاره و خاطرنشان کرد: خون بند ناف، منبع عظیمی از سلول‌های بنیادی است که می‌توان از آن برای درمان بیش از 80 نوع بیماری استفاده کرد.
 
در این بازدید معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منابع استانداری اردبیل از مراکز درمان ناباروری قفقاز، آموزش تخصصی کوتاه مدت، علمی و کاربردی و رشد فناوری گیاهان دارویی، بانک خون بند ناف رویان، آزمایشگاه  و مرکز مشاوره ژنتیک و بخش‌های مختلف اداری بازدید و در جریان فعالیت‌های آن‌ها قرار گرفت.

انتهای پیام


نظر خود را ثبت کنید