دشواری رفت‌وآمد دانش آموزان استثنایی در آذربایجان غربی

رئیس آموزش و پرورش استثنایی آذربایجان غربی گفت: وی ادامه داد: اگرچه برخی شهرداری ها در استان با ایجاد امکانات رایگان برای ایاب و ذهاب این دانش آموزان ما را یاری می کنند اما هنوز این مدارس با مشکل ایاب و ذهاب دانش اموزان مواجهند.

عیسی محمدی در گفت و گو با خبرنگار ایسنا با اشاره به اینکه 600 نیروی انسانی در مدارس و مراکز یادگیری کودکان با نیازهای ویژه در استان فعالند افزود: کمبود نیروی انسانی و فضای اموزشی، همچنین کمبود اعتبارات و مشکل ایاب و ذهاب دانش آموزان از مشکلات جدی در استان است که نیازمند توجه ویژه است.

محمدی با بیان اینکه در استان 105 کد آموزشی مخصوص مدارس استثنایی وجود دارد، تصریح کرد: 28 فضای اموزشی در استان مخصوص کودکان با نیازهای ویژه فعال است که 13 مرکز یادگیری دولتی و 5 غیر دولتی ویژه مشکلات یادگیری مشغول ارائه خدمات به دانش اموزان ویژه هستند.

وی ادامه داد: در سطح استان یک مدرسه غیر انتفاعی اوتیسم وجود دارد که مدرسه اوتیسم دولتی نیز تا پایان مهر در ارومیه افتتاح و ارائه خدمات خواهد کرد.

رئیس آموزش و پرورش استثنایی آذربایجان غربی با اشاره به اینکه 2 هزار و 332 دانش آموز استثنایی در استان تحصیل می کنند افزود: از این تعداد70 دانش آموز اوتیسم هستند.

محمدی با اشاره به اهمیت سنجش و پایش کودکان قبل از ورود به مدرسه اظهار کرد: این سنجش با هدف شناسایی به هنگام دانش آموزان انجام می شود تا با شناسایی این کودکان اقدامات مقتضی انجام گیرد.

وی با بیان اینکه سال گذشته 63 هزار و 340 کودک در پایگاههای سنجش استان، غربالگری شدند افزود: از این تعداد کودک361 کودک با نیازهای ویژه شناسایی و به مدارس استثنایی معرفی شدند.

رئیس آموزش و پرورش استثنایی آذربایجان غربی با بیان اینکه امسال 37 پایگاه سنجش در استان راه‌اندازی شده که از این تعداد 7 مرکز در ارومیه فعال است، افزود: با فعالیت 291 نیروی اجرایی در پایگاه‌های سنجش، پیش بینی می‌شود امسال 65 هزار کودک غربالگری شود.

انتهای پیام


نظر خود را ثبت کنید