گله یک بانوی فوتبالیست از تبعیض در ورزش خوزستان

بانوی فوتبالیست خوزستانی با انتقاد از مدیران باشگاه‌های این استان می‌گوید که آن‌ها توجهی به تیم‌داری در حوزه زنان ندارند.

نسترن رجائی در گفت‌وگو با ایسنا، با گله‌مندی از عدم همکاری مسئولان استان خوزستان بابت حمایت از فوتبال بانوان برای حضور در فصل جدید لیگ برتر، اظهار کرد: با توجه به سیاست‌های مدیران باشگاه استقلال خوزستان و این‌که می‌دانستیم این باشگاه با کمبود بودجه مواجه شده است، برای‌مان قابل پیش‌بینی بود که این تیم امسال بعد از  دو سال حضور متوالی در لیگ برتر فوتبال بانوان در این رقابت‌ها شرکت نکند. حتی استاندار نیز به باشگاه استقلال خوزستان برای تیم‌داری مجدد در لیگ برتر بانوان نامه‌ای ارسال کرد ولی متاسفانه حرف او هم خریدار نداشت.

وی با اشاره به اقداماتی که خود و دیگر هم‌تیمی‌هایش برای متقاعد کردن مسوولان استان جهت تیم‌داری در لیگ برتر فوتبال بانوان داشته‌اند، گفت: در این مدت که متوجه شدیم باشگاه استقلال خوزستان با توجه به مشکلاتی که دارد، قصد حضور در لیگ برتر را ندارد، برای حضور تیمی دیگر در این رقابت‌ها با استاندار خوزستان، اداره‌کل ورزش و جوانان استان، شرکت فولاد و منطقه آزاد اروند صحبت کردیم. ضمن این‌که چندین ملاقات هم با نمایندگان استان در مجلس شورای اسلامی و شورای شهر و مشاور امور بانوان در استانداری داشتیم ولی متاسفانه جوابی دریافت نکردیم. همچنین ما انتظار داشتیم که مدیرکل ورزش وجوانان خوزستان از ما حمایت کند ولی او و همچنین معاون وی در بخش بانوان، نسبت به این موضوع بی توجه بودند و حمایتی نداشتند.

این بازیکن تیم فوتبال بانوان استقلال خوزستان اضافه کرد: خوزستان در حال حاضر چهار سهمیه در لیگ برتر فوتبال آقایان دارد و هر جا می‌رویم پُز آن را می‌دهیم ولی چه فایده که خوزستان نمی‌تواند یک تیم بانوان که مبلغ تیم‌داری در این بخش در مقابل هزینه‌هایی که برای فوتبال آقایان می‌شود، بسیار ناچیز است، داشته باشد. هیات فوتبال خوزستان هم که اصلا مسئولیتی در قبال بانوان ندارد و احساس می‌کنم خوزستان اصلا هیات فوتبالی ندارد.

وی ادامه داد: در استان‌هایی مثل بوشهر و شیراز وقتی اسپانسری پیدا نمی‌شود، هیات فوتبال این استان‌ها معتقد است که حیف است این سهمیه از استان‌شان خارج شود و تلاش می‌کنند که سهمیه حفظ شود ولی در خوزستانی که مدعی فوتبال است، هیات فوتبال آن کاری انجام نمی‌دهد و بعد چنان از دعوت خوزستانی‌ها به اردوهای تیم‌ملی بانوان می‌گوید که انگار خودش باعث پرورش این بازیکنان بوده است، در حالی‌که هیچ کدام از این بازیکنان در فوتبال خوزستان بازی نکرده‌اند و با حضور در فوتبال شهرهای دیگر به اردوهای تیم‌ملی رسیده‌اند و اگر این‌جا بودند، به دلیل عدم توجه مسئولان به جایی نمی‌رسیدند. من به همراه یکی دو بازیکن دیگر تیم به نمایندگی از بازیکنان برای متقاعد کردن مسئولان برای حمایت از فوتبال بانوان و داشتن تیمی در لیگ برتر، به ملاقات آن‌ها می‌رفتیم یا با آن‌ها تماس می‌گرفتم ولی عده‌ای از آن‌ها حتی حاضر نبودند جواب تماس ما را بدهند و نمی‌دانم چه کسی در این استان باید جوابگوی ما دختران باشد.

رجائی افزود: شرکت فولاد خوزستان بسیار ثروتمند است و حتی در رده سنی نونهالان نیز در لیگ برتر کشور تیم دارد. مسئولان این باشگاه برای یک پسر بچه ۱۰ ساله ارزش قائل هستند ولی برای یک دختر ۲۰ ساله ارزشی قائل نیستند. شرکت فولاد خوزستان و منطقه آزاد اروند اگر همین الان هم اقدام کند، می‌توانند برای حضور در لیگ برتر فوتبال بانوان اعلام آمادگی کنند. مگر هزینه یک تیم در فوتبال بانوان چقدر می‌شود؟ سال گذشته تیم استقلال خوزستان را با هزار سختی و مشکل در لیگ نگه داشتیم که جا دارد در همین جا از آقای شولی مدیرعامل سابق باشگاه استقلال خوزستان بابت حمایت‌ها و نگاه خوبش به فوتبال بانوان قدردانی کنم. همچنین از زحمات کسری غفوری، مدیرعامل فعلی شرکت گروه ملی هم تشکر می‌کنم اما باید بگویم آقای سلطانی‌فر مدیرعامل استقلال خوزستان که البته مدتی پیش از سمت خود استعفا داد، اصلا اعتقاد و نگاه خوبی به فوتبال بانوان نداشت و سال گذشته برای اعزام به مسابقات به او التماس می‌کردیم و اقدامات او در واقع توهین به تفکرات بانوان بود ولی تمام این مشکلات را به جان می‌خریدیم زیرا می‌خواستیم این سهمیه برای استان خوزستان حفظ شود اما بعد خیلی راحت‌تر از آن‌چه که فکرش را کنید، همین مسئولان نامه عدم حضور در لیگ برتر فوتبال بانوان را به سازمان لیگ تحویل دادند.

او اضافه کرد: برای استانی که این همه منابع مالی دارد، زشت است که نتواند از یک تیم بانوان برای حضور در لیگ برتر کشور حمایت کند. در استان خوزستان، منابع و نیروی انسانی داریم ولی مدیر کاربلد نداریم و مشکل ما همین است، حتی دوستان‌مان در تیم‌های دیگر می‌گویند که متعجب هستیم چطور خوزستان با این همه سرمایه نمی‌تواند یک تیم در لیگ برتر فوتبال بانوان داشته باشد. قرار بود یک روز آقای کشانی، مدیرعامل شرکت فولاد خوزستان را ملاقات کنیم و در حالی که در محل حاضر شده بودیم ولی او ارزشی برای یک خانم قائل نشد و حتی به ما نگاه هم نکرد و جواب سلام من را هم نداد که همان‌جا فقط اشک ریختم. ما حتی به آقای رضایی، مدیرعامل فولاد نیز برآورد هزینه حضور یک تیم در لیگ برتر فوتبال بانوان را تحویل دادیم ولی بهانه همیشگی مدیرعاملان باشگاه فولاد و حرف مشترک تمام آن‌ها این است که این موضوع باید در جلسه هیات مدیره مطرح شود اما ما خوب می‌دانیم که حتی مطرح هم نمی‌شود.

این بازیکن فوتبال بانوان در پایان افزود: یعنی هیات فوتبال خوزستان اکنون هیچ بودجه‌ای ندارد که بتواند از ما حمایت کند؟ این عصر، عصر پنهان‌کاری نیست و نمی‌توانند بگویند که بودجه نیست. ما خوب می‌دانیم که هیات فوتبال استان، شرکت فولاد و منطقه آزاد اروند از بودجه خوبی برخوردار هستند. بازهم تاکید می‌کنم که ما اطلاع داریم گروه ملی بودجه لازم را برای حضور یک تیم در لیگ برتر فوتبال بانوان ندارد. من برای تیم آقایان باشکاه استقلال خوزستان در لیگ برتر آرزوی موفقیت دارم و امیدوارم آقای داریوش یزدی این تیم را به جایگاهی که حق آن است، برساند.

انتهای پیام


نظر خود را ثبت کنید