معاون فرهنگی سیاسی نهاد رهبری در دانشگاه‌ها مطرح کرد

سفر عتبات، بهترین ابزار برای تغییر ماندگار و پایدار در دانشجویان

معاون فرهنگی سیاسی نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌ها گفت: باید بهترین ابزار برای تغییر ماندگار و پایدار در دانشجویان را سفر عتبات بدانیم و برنامه‌ریزی هوشمندانه کنیم و دانشگاهیان را در مسیر عشق و محبت حضرات آل‌الله به‌خصوص سرور و سالارمان حضرت اباعبدالله الحسین(ع) قرار دهیم.

به گزارش ایسنا، حجت‌الاسلام صالحی معاون فرهنگی سیاسی نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌ها در نشست هماهنگی مسئولین عتبات دانشگاهیان سراسر کشور در مشهد مقدس گفت: خدا را شاکرم در جوار مرقد ملکوتی حضرت علی بن موسی‌ الرضا(ع) در جمع خدمتگزاران به فرهنگ زیارت و عترت هستم و آرزوی توفیق برای همه عزیزان دارم. حضور در جمع مسئولان محترم استانی و پیشکسوتانی که تجربیات متراکمی از خدمتگزاری به فرهنگ دینی و انقلابی دارند فرصت مغتنمی است.

حجت‌الاسلام صالحی گفت: ما در این جایگاهی که مشغول خدمت هستیم با اندکی تامل به این جمع‌بندی می‌رسیم که باید خدای متعال را مضاعف شکر کنیم زیرا در موقعیتی هستیم و مزیت‌هایی داریم که جایگاه‌های دیگر برای ترویج فرهنگ دینی در بین ایتام آل محمد(ص) این موقعیت را ندارند. ما اولا از مخاطبی برخورداریم که هیچ موقعیت دیگری این مخاطب را ندارد. شاید در مقایسه با دیگر مراکزی که وجود دارد عِده و عُده مالی نداریم اما مزیتی داریم که هیچ کس ندارد و آن مخاطب است. لذا باید مراقب بود تا یک وقت ابهت و عظمت مالی و انسانی دستگاه‌های دیگر یا افراد حقوقی و حقیقی دیگر ما را غافل از این موقعیت نکند.

وی افزود: خیلی از افراد و دستگاه‌ها هستند که کارهای خوبی هم کرده‌اند و منابع مالی و انسانی گسترده‌ای هم دارند، اما موقعیتی برای توزیع و خدمت ندارند که این مزیت ماست و یک وظیفه جدی برای ما ایجاد می‌کند. مقام معظم رهبری در فرمایشات خودشان به مسئولین نهاد فرمودند که: «شما به‌دنبال خلق مخاطب و توجه بیشتر به آن باشید.» یعنی از این ظرفیت نسبی خود بهتر بهره ببرید و ما نباید از این مسئله غفلت کنیم.

معاون فرهنگی سیاسی نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌ها گفت: رسالتی که ما برعهده داریم نماز جماعت، قرآن و عترت در قالب توسعه فرهنگ و محوریت اهل‌بیت(ع) است و نماد آن زیارت است. اگر بخواهیم رسالت سیاسی و اجتماعی را هم انجام دهیم بزرگ‌ترین سرمایه برای افزایش ضریب تاثیرگذاری همین سه مولفه است. در حوزه تربیت نیروهای انقلابی و تشکل‌ها هم باید از منظر اهل بیت(ع) ورود کنیم. نیروهای انقلابی ما هر وقت از دروازه مسجد و هیات وارد فعالیت‌های سیاسی شده‌اند معمولا هم شور سیاسی بیشتری داشته‌اند و هم شعور سیاسی و فراز و نشیب‌های آنها در جریانات سیاسی افت و خیز کمتری داشته است.

صالحی گفت: فراموش نکنیم همه آنچه که انجام می‌دهیم بر اساس اصل ولایی شدن از ولایت‌الله است، ولایت توحیدی تا ولایت اولیای خدا و بعد ولایت فقیه و  بعد هم در ابعاد دیگر مثل ولایت پدر که همه جزء تربیت دینی هستند و بهترین جایی که می‌تواند آنها را بروز و ظهور دهد و اثربخش کند، زیارت و فرهنگ آن است.

وی ادامه داد: وقتی خودمان در قالب فرهنگ زیارت یک سیر معنوی را شروع می‌کنیم می‌فهمیم که چه آثار و برکاتی دارد و قطعا روی دانشجویان اثر خواهد داشت. جا دارد روی این موضوع اندیشه‌ورزی کنیم که برای کسانی که در معرض جدی‌ترین آسیب‌های اجتماعی قرار دارند یا عزیزانی که در تشکل‌های سیاسی دانشگاه‌ها در معرض افراط و تفریط هستند یا کسانی که می‌خواهیم رشد بیشتری به آنها بدهیم مدلی طراحی کنیم که آنها در مسیر زیارت قرار بگیرند.

حجت‌الاسلام صالحی افزود: زیارت و عتبات سرمایه است و باید خروجی آن ارزش افزوده‌ای برای همه زوایای دیگری که در دانشگاه با آن مواجه هستیم داشته باشد. به‌نظر بنده خروجی ظرفیت ما در زیارت باید آثار خودش را در کف دانشگاه نشان دهد و عتبات و عمره اگر ان‌شاءالله زمانی برقرار شد، اثراتش را عمیق‌تر، مشهودتر و تاثیرگذارتر در دیگر وظایف ما در دانشگاه ها نشان بدهد،

به گزارش مرکز ارتباطات و اطلاع ‌رسانی نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌ها،  وی در پایان با تاکید بر اینکه فرصت عتبات فرصتی بی‌نظیر است،  گفت: باید بهترین ابزار برای تغییر ماندگار و پایدار در دانشجویان را سفر عتبات بدانیم و برنامه‌ریزی هوشمندانه کنیم و دانشگاهیان را در مسیر عشق و محبت حضرات آل‌الله به‌خصوص سرور و سالارمان حضرت اباعبدالله الحسین(ع) قرار دهیم.

انتهای پیام


نظر خود را ثبت کنید