پلتفرم جامع تجزیه و تحلیل داده‌های ژنتیکی بومی‌سازی شد

پلتفرم جامع تجزیه و تحلیل داده‌های ژنتیکی با تکیه بر خلاقیت و نوآوری محققان کشور بومی‌سازی شد تا توسط این مجموعه نرم‌افزاری داده‌های خام هر چه سریع‌تر آنالیز شوند و بیماری تشخیص داده شود.

به گزارش ایسنا، مرکز فناوری‌های همگرای معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری چندی پیش مسابقه «تحلیل داده‌های نسل جدید توالی‌یابی» را برگزار کرد تا شرکت‌ها، پژوهشگران، اعضای هیئت علمی و دانشجویان دانشگاه‌ها و پژوهشگاه‌های فعال در این حوزه شناسایی و تقویت شوند. این مسابقه برگزار شد و یک شرکت دانش‌بنیان بعنوان یکی از برگزیدگان این رویداد معرفی شد که با دانش و توان نیروی متخصص محصولی فناورانه را بومی‌سازی کرده است.

این محصول، پلتفرم جامع تجزیه و تحلیل داده‌های ژنتیکی است. این نرم‌افزار داده‌های خام را تحلیل می‌کند و فایل مورد نظر را در اختیار پزشکان حوزه ژنتیک قرار می‌دهد. این فایل به پزشک در تشخیص عوامل بیماری‌زا کمک می‌کند. تجزیه و تحلیل سریع برای تشخیص و درمان به‌موقع انواع سرطان‌ها و بیماری‌های ژنتیکی با کمک این محصول انجام می‌شود.

این سیستم داخلی، آنالیز داده را در کمترین زمان حدود ۱۰ دقیقه انجام می‌دهد. همچنین طراحی به صورتی است که امنیت داده در آن تضمین می‌شود. با توجه به اینکه حجم بزرگ داده‌ها در تحقیقات ایجاد مشکل می‌کند، در این سیستم فشرده‌سازی داده‌ها رخ می‌دهد تا نقل و انتقال داده بدون ایجاد مشکل باشد.

همچنین این محصول هزینه‌های تحلیل داده‌های ژنتیکی حاصل از نسل جدید توالی‌یابی را کاهش داده است تا امکان استفاده گسترده از این فناوری فراهم شود. علاوه بر آنالیز داده‌ها این محصول اپلیکیشنی هم دارد تا کاربرها روند کاری خود را در آن مشاهده کنند و در آن داده ها را به اشتراک بگذارند.

انتهای پیام


نظر خود را ثبت کنید