شمارش معکوس برای آغاز بزرگترین جشنواره رباتیک منطقه/حضور ۱۵کشور دربخش‌های دانش‌آموزی و دانشجویی

رئیس کمیته ملی رباتیک جمهوری اسلامی ایران فیرا از برگزاری هشتمین جشنواره بین‌المللی "رباتیک؛ هوش مصنوعی و اتوماسیون ایران" به میزبانی دانشگاه صنعتی امیرکبیر (پلی تکنیک تهران) خبر داد.

به گزارش ایسنا، دکتر سروش صادق نژاد با اعلام این خبر اظهار کرد: این دوره از جشنواره به میزبانی دانشگاه صنعتی امیرکبیر (پلی تکنیک تهران) و همکاری کمیته ملی رباتیک جمهوری اسلامی ایران فیرا و وزارت علوم، تحقیقات و فناوری از ۱۱ تا ۱۳ اسفندماه جاری برگزار می‌شود.

رئیس کمیته ملی رباتیک جمهوری اسلامی ایران فیرا ادامه داد: این جشنواره در سه بخش مسابقات رباتیک و هوش مصنوعی فیراکاپ آزاد ایران، اولین نمایشگاه صنعتی در حوزه رباتیک، هوش مصنوعی و اتوماسیون و اولین رویداد فناوری و نوآوری کشور در این بخش و در طی سه روز برگزار خواهد شد.

وی گفت: در بخش مسابقات امسال، تیم‌ها در قالب ۲۸ لیگ دانش‌آموزی و دانشجویی شامل لیگ‌های "پیش‌بینی روند بازار سهام"، "بازشناسی فرامین صوتی"، "بازشناسی چهره در تصویر"، "بازشناسی اشیاء با نمونه‌های آموزشی کم و تشخیص موجودیت‌های نامدار متون فارسی در بخش هوش مصنوعی"، "لیگ‌های المپیک ربات‌های انسان‌نما"، "ربات‌های چرخدار سرعتی"، "ربات‌های فوتبالیست انسان‌نما" و "ربات‌های شبیه‌ساز فوتبالیست ۵ به ۵" در بخش ربات‌های ورزشی، سرعت ربات‌های پرنده در دو بخش دانش‌آموزی و دانشجویی، "ماموریت رباتهای پرنده (فضای باز) "، ماموریت ربات‌های پرنده (داخل ساختمان) در بخش ربات‌های پرنده، لیگ‌های شبیه‌سازی چالش عبور از موانع، چالش ربات‌های انباردار، چالش سرعت خودروهای خودران در بخش ربات‌های چالشی، لیگ‌های ربات‌های نمایشی دانشجویی، ربات‌های نمایشی دانش‌آموزی موضوع آزاد و ربات‌های نمایشی دانش‌آموزی موضوع مشترک زیر ۱۴ و ۱۹ سال در بخش ربات‌های نمایشی و در نهایت لیگ‌های المپیک ربات‌های انسان‌نما، جنگنده هوشمند (سبک و سنگین وزن)، ماموریت غیرممکن، ربات‌های ورزشی، ربات‌های هاکی یخ و هاکی چمن و امداد و مدیریت بحران در دو بخش زیر ۱۴ سال و زیر ۱۹ سال، در بخش دانش‌آموزی با حضور دو هزار شرکت کننده در قالب ۳۳۷ تیم از ۱۵ کشور در محل دائمی نمایشگاه بین‌المللی تهران سالن‌های ۵-۷ برگزار می‌شود.

رئیس کمیته ملی رباتیک جمهوری اسلامی ایران فیرا ادامه داد: تیم‌های برگزیده از بین ۵۴۲ تیم رباتیک و هوش مصنوعی از کشورهای جمهوری اسلامی ایران، روسیه، استرالیا، تایوان، چین، آلمان، کره جنوبی، برزیل، مکزیک، ایتالیا، کانادا، اندونزی، ترکیه، افغانستان و لیتوانی برای حضور در این دوره از مسابقات انتخاب شده‌اند.

صادق‌نژاد با بیان اینکه این جشنواره در سه بخش برگزار می‌شود، گفت: جشنواره امسال متفاوت‌ترین رویداد این حوزه در کشور هست که سعی دارد بخش‌های مختلف آموزش، پژوهش، مهارت و کارآفرینی را به عنوان ارکان اصلی تولید ثروت در کشور با الگوی اقتصاد دانش‌بنیان در کنار هم قرار دهد.

رئیس اداره انجمن‌های علمی دانشجویی دانشگاه صنعتی امیرکبیر افزود: اولین رویداد فناوری و نوآوری حوزه رباتیک، اتوماسیون و هوش مصنوعی ایران با هدف ارائه دستاوردهای فناورانه و نوآورانه کشور در بخش‌های علمی و صنعتی و با حضور دانشگاه‌های برتر کشور از جمله دانشگاه صنعتی امیرکبیر، دانشگاه صنعتی شریف، دانشگاه تهران، دانشگاه علوم پزشکی و خدمات درمانی تهران، دانشگاه شهید بهشتی تهران، دانشگاه الزهرا (س) و دانشگاه صنعتی خواجه نصیرالدین طوسی و سایر مراکز رشد دانشگاهی و استارتاپ‌ها و شرکت‌های موفق دانش‌بنیان کشور برگزار می‌شود.

وی افزود: در این رویداد که در تاریخ ۱۱-۱۳ اسفندماه برگزار می‌شود، اساتید و شرکت‌های موفق این حوزه علاوه بر ارائه دستاوردهای خود به ارائه سخنرانی‌های مختلفی در حوزه کارآفرینی بخش رباتیک و هوش مصنوعی می‌پردازند و سعی می‌شود با محوریت شهر هوشمند و هوش مصنوعی در حوزه سلامت به ارائه راهکارهای موفقیت در راه‌اندازی کسب و کارهای جدید پرداخته شود. همچنین تلاش می‌شود تا تجربه‌های موفق و ناموفق صاحبان ایده و اساتید این حوزه با دیگران به اشتراک گذاشته شود.

صادق‌نژاد ادامه داد: برگزاری کارگاه‌های کارآفرینی در این حوزه یکی از اقدامات مهم این دوره از رویداد تلقی شده که سعی دارد برای نسل ماهر موجود در کشور در این بخش بتواند مسیری را ایجاد کند تا بتوانند از آموخته‌های خود در راستای تولید ثروت و کارآفرینی گام بردارند. بخش نمایشگاهی این رویداد نیز تلاش دارد تا بتواند بخشی از دستاوردهای حوزه رباتیک، اتوماسیون و هوش مصنوعی کشور را در مقابل عموم به نمایش بگذارد تا بتوانیم علاوه بر ارائه این دستاوردها، گامی به سوی اجتماعی کردن رباتیک، اتوماسیون و هوش مصنوعی در کشور برداشته باشیم.


عضو هیات رئیسه فدراسیون جهانی رباتیک فیرا اشاره کرد: در بخش نمایشگاه صنعتی این رویداد نیز تلاش شده است تا شرکت‌های موفق این حوزه بتوانند محصولات و دستاوردهای صنعتی خود را به نمایش بگذارند.

صادق‌نژاد افزود: مدرسه رباتیک و برنامه‌نویسی امیرکبیر با حضور پررنگ خود در این رویداد بزرگ سعی دارد تا با محوریت آموزش استاندارد در حوزه رباتیک، هوش مصنوعی و کارآفرینی، فضای آموزش کشور را در یک مسیر اصولی و مطلوب قرار دهد تا با تربیت نیروی ماهر بتوانیم این چرخه علم تا ثروت را در یک برنامه راهبردی کوتاه مدت، میان مدت و بلند مدت عملیاتی کنیم.

وی خاطرنشان کرد: لازم به ذکر است مراسم افتتاحیه این رویداد روز شنبه ۱۱ اسفندماه ساعت ۹:۰۰ برگزار و مراسم اختتامیه و تقدیر از برگزیدگان نیز روز دوشنبه ۱۳ اسفندماه ساعت ۱۷:۳۰ با حضور مقامات عالی رتبه کشوری در محل دائمی نمایشگاه‌های بین المللی تهران برگزار می‌شود.

انتهای پیام


نظر خود را ثبت کنید