معاون وزیر کار اعلام کرد

فقیرتر شدن 28 درصد خانوارها از سال 13٨٤ تا 13٩٢

تهران- ایرنا- معاون رفاه اجتماعی وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی گفت: در سال های 13٨٤ تا 13٩٢، وضع اقتصادی ٢٨ درصد خانوارها بدتر و ٢٨ درصد بهتر شده و در ٤٤ درصد موارد تغییری نکرده است.
به گزارش خبرنگار اقتصادی ایرنا، «احمد میدری» امروز (چهارشنبه) در همایش «رشد فراگیر، تاویلی از اقتصاد مقاومتی» در مجموعه تلاش افزود: 69 درصد خانوارهایی که فقیرتر شدند، به دلیل کاهش درآمد بوده است.
میدری اعلام کرد در ٤٥ درصد خانوارهای فقیر، یکی از اعضا شغل خود را از دست داده بود.
وی افزود: ٢٨درصدی که وضعیت آنها بهتر شد، به دلیل افزایش درآمد بوده است.
معاون رفاه اجتماعی وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی گفت: اینکه چه کسانی از توسعه بازمانده اند، دو وجه دارد. اینکه چه میزان بنگاه و همچنین چه خانوارهایی از رده خارج شده اند. بر این اساس دولت باید با اعمال سیاست هایی این خانوارها را توانمند کند.
این مسوول یادآوری کرد: بر پایه نتایج بررسی ها، با افزایش تحصیلات درآمد بیشتر نمی شود و برداشت خانواده های ایرانی در این زمینه نادرست است.
وی افزود: بررسی ها نشان داد در استان سیستان و بلوچستان ٣٠ درصد و در یزد ٩٠ درصد سالمندان بیمه بازنشستگی دارند.
معاون رفاه اجتماعی وزارت کار با اشاره درباره بررسی هزینه درآمد خانوار در مرکز آمار ایران گفت: این آمارگیری بین ١٦هزار خانوار انجام می شود اما در پایگاه اطلاعات ایرانیان ٢٣ میلیون خانوار رصد می شوند.
میدری یادآوری کرد: برای اینکه به رشد فراگیر برسیم، باید تصویر درستی از خانواده های کشور داشته باشیم.
میدری تاکید کرد در رشد فراگیر، موضوع رفاه اجتماعی مطرح است و گفت: در جهان کنونی توسعه ای در نظر است که طبقات محروم را له نکند و بتواند به انسان ها جایگاه خاصی ببخشد.
ادامه دارد
اقتصام**9123**1070**1961** خبرنگار: زهره دریغ گفتار** انتشاردهنده: مریم مسعود

آگاهی از آخرین اخبار اقتصادی ایران و جهان در کانال اقتصادی ایرنا در تلگرام:
@IRNAeco
https://telegram.me/irnaeco

نظر خود را ثبت کنید