چین , گردشگری , عید بهاره " />

تمایل چینی ها به گردشگری گرانقیمت

پکن - ایرنا - بررسی ها نشان می دهد با فرا رسیدن سال نو به تقویم کشاورزی چین، که به عید بهاره موسوم است بسیاری از مردم این کشور به دنبال گردشگری در مسیرهای گرانقیمت هستند.
به گزارش ایرنا اگرچه هنوز از میان هر 10 نفر چینی هشت نفر با قطار و اتوبوس برای گذراندن تعطیلات در کنار خانواده به زادگاهشان باز می گردند اما تعداد زیادی نیز برای سفرهای گرانقیمت آماده شده اند.
بررسی های صورت گرفته نشان می دهد شمار کسانی که از سال گذشته میلادی برای سفر به قطب شمال که گرانقیمت ترین گردشگری در چین محسوب می شود، ثبت نام کرده اند دو برابر شده است و هر نفر برای این سفر باید دستکم 160 هزار یوان (هر دلار معادل 6.3) هزینه کند.
سایت سی تریپ که محبوبترین وبسایت گردشگری در چین محسوب می شود، گزارش کرده است رفتن به مناطق و مکان های گرانقیمت در چین بتدریج از محبوبیت بیشتری برخوردار شده است.
این گزارش می افزاید برزیل، نروژ، ایلسند، نیوزیلند و فنلاند از جمله گران ترین کشورها برای سفرهای گردشگری چینی ها محسوب می شوند که هر روز شمار بیشتری از چینی ها برای رفتن به این کشورها ثبت نام می کنند.
این گزارش آمار دقیقی از شمار کسانی که راهی این کشورها می شوند ارایه نکرده اما آورده است اگر یک خانواده 2 نفری قصد سفر به این کشورها را داشته باشند دستکم برای یک دوره کوتاه سفر باید نزدیک به 16 هزار دلار بودجه صرف کنند.
تعطیلات سال نو چین به تقویم کشاورزی این کشور یک دوره 40 روزه را به طور تقریبی در بر می گیرد که امسال از اول فوریه تا 12 مارس است و تعطیلات یک هفته طلایی آن نیز روزهای 15 تا 21 فوریه خواهد بود.
پیش بینی می شود که هر چینی در این ایام در خارج از کشور دستکم 10 هزار یوان هزینه کند.
چین دارای سه دوره تعطیلات طلایی روز زحمتکشان (ماه می) و روز ملی (اکتبر) و تعطیلات عید بهار است که هر کدام یک هفته به طول می انجامد اما برای تعطیلات سال نو به تقویم کشاورزی چین به دلیل تعطیلی مدارس و آموزشگاه های عالی، مردم دوره ای 40 روزه را در تعطیلات بسر می برند.
کمیسیون اصلاحات و توسعه ملی چین براورد کرده است در تعطیلات جاری دو میلیارد و 980 میلیون سفر انجام خواهد شد.
اولین روز از سفرهای عید بهار موسوم به مهاجرت بزرگ، پیش‌بینی می‌شود 8 میلیون و 100هزار مسافر جابجا شوند.
عید بهار مهم‌ترین عید سنتی چین به زودی فرا می‌رسد هزاران سال است که بازگشتن به خانه و جشن گرفتن عید به همراه اعضای خانواده یکی از سنت‎های چینی‎ها به شمار می‌رود.
مردم از محل کار و تحصیل به زادگاه‌های خود بر می‌گردند تا عید را در کنار خانواده جشن بگیرند و پس از اتمام تعطیلات عید، از زادگاه به محل کار و تحصیل خود بر می‌گردند در حال حاضر رفتن به سفر در ایام عید بهار نیز در میان مردم چین رواج پیدا کرده است و به همین سبب قبل و بعد از عید بهار تعداد زیادی از مردم مسافرت می‎کنند.
آساق**231**1904**

نظر خود را ثبت کنید