عباسعلی: امیدوارم تیم ملی به کاراته وان هلند اعزام شود/ نباید از کورس قهرمانی عقب بمانیم

ملی‌پوش کاراته بانوان در دومین مرحله کاراته وان سال ۲۰۱۸ که به میزبانی دوبی برگزار شد توانست عنوان سومی را کسب کند و اظهار کرد: امیدوارم تیم ملی به کاراته وان هلند اعزام شود، چرا که هزینه حضور در این مسابقات برای ورزشکاران پایین نیست.

حمیده عباسعلی در گفت‌وگو با ایسنا، پس از کسب مدال برنز رقابت‌های کاراته وان دوبی، اظهار کرد: پس از بازگشت از فرانسه از عملکردم راضی نبودم. به همین دلیل پس از چند روز استراحت مجدداً تمریناتم را آغاز کردم تا با ذهنی آماده‌تر به دنبال عملکرد و اتفاق بهتری باشم. حضور در مسابقات این چنینی بسیار حائز اهمیت است.

او در ادامه‌ افزود: به‌ هر حال علی‌رغم میل باطنی‌ام ممکن است که اتفاقاتی رخ دهد که باب میل ما نباشد. یک ورزشکار همیشه در اوج قرار ندارد و بالا و پایین دارد. من باید خود را از لحاظ ذهنی برای مسابقات کاراته وان دوبی آماده می‌کردم. به همین دلیل چند روز استراحت مجددا تمریناتم را از سر گرفتم.

عباسعلی با اشاره به این که هزینه شرکت در رقابت‌های کاراته وان بر عهده ورزشکاران بود، خاطر نشان کرد: فدراسیون  اعلام کرد که نمی‌تواند تیم‌ ‌ملی را به کاراته وان دوبی اعزام کند به همین دلیل ما می بایست با هزینه شخصی خود را برای حضور در مسابقات دوبی آماده می کردیم و من نیز چون نمی خواستم از کورس قهرمانی عقب بمانم با هزینه شخصی در این رقابت‌ها حضور پیدا کردم. ما مسابقات مهمی را پیش رو داریم و باید برای رقابت‌ها خود را آماده کنیم. به همین دلیل حضور در تک تک کاراته وان‌ها مهم و ضروری است و ما باید برای کسب سهمیه المپیک تمام تلاش خود را به کار بگیریم.

او در ادامه‌ درباره حضور مربی در این رقابت‌ها، بیان‌ کرد: بدون مربی در مسابقات حضور داشتیم و هر بازیکنی می‌توانست با پوشیدن گرمکن به عنوان کوچ بنشیند. من و طراوت خاکسار نیز این گونه یکدیگر را ساپورت کردیم.

ملی‌پوش کاراته بانوان در ادامه‌ درباره مرحله بعدی کاراته وان که به میزبانی هلند برگزار می‌شود، بیان‌ کرد: امیدوار هستم که تیم‌ ‌ملی به این رقابت‌ها اعزام شود، چرا که هزینه حضور در هلند پایین نیست و ما نمی توانیم نزدیک به هفت میلیون تومان هزینه کنیم تا در این رقابت‌ها شرکت داشته باشیم. امیدوارم فدراسیون بتواند بودجه لازم را تهیه  و تیم‌ ‌ملی را اعزام کند چرا که ما نباید از رقیبان خود عقب بمانیم.

او در ادامه‌ درباره حریف سرشناس خود آیومی از ژاپن، بیان‌ کرد: آیومی یکی از بهترین حریفان من است  که در دوبی با او به رقابت‌ پرداختم و پس از شکست مقابل او نتوانستم به فینال راه یابم. هفت بار با آیومی مبارزه کردم که سه بار من و چهار بار آیومی پیروز شد. ژاپنی‌ها سیستم بسیار حرفه‌ای را پیش رو گرفته‌اند که شاید کمتر کشوری از این سیستم استفاده می‌کند. آنها تکنیک‌ها و تاکتیک حریفان را در دستگاه آنالیز و شبیه سازی می‌کنند و این گونه خود را برای  المپیک ۲۰۲۰ مهیا می‌کنند.

انتهای پیام


نظر خود را ثبت کنید