فرمانده دانشگاه علوم پزشکی ارتش عنوان کرد

تعریف"گرنت فرهنگی" برای توسعه فعالیت‌های فرهنگی دانشجویان علوم پزشکی

فرمانده دانشگاه علوم پزشکی ارتش گفت: ان‌شاءالله برای توسعه فعالیت‌های فرهنگی دانشجویان، کارکنان و استادان گرنت فرهنگی تعریف می‌کنیم. حوزه فرهنگ حوزه بسیار مهم و چالش برانگیزی است. در عین حال فرصت‌های بسیاری در آن وجود دارد که از آن‌ها برای رشد و اعتلای جامعه می‌توان استفاده کرد و حساسیت فعالیت‌های معاونت فرهنگی دانشجویی هم به همین باز می‌گردد.

به گزارش ایسنا، سرهنگ دکتر علیرضا خوشدل در چهارمین روز جشن ۲۵ سالگی دانشگاه علوم پزشکی ارتش ضمن بیان این مطلب گفت: در سال ۹۸ به عنوان یک ابلاغ فرماندهی کلیه دانشجویان این دانشگاه باید برنامه ارتباط اجتماعی خود را تبیین کنند. دانشجویان باید برای معاونت فرهنگی دانشکده خود برنامه ارتباط اجتماعی خود را تبیین کنند و از معاونت دانشجویی فرهنگی می‌خواهم این را به یک کارنامه فرهنگی تبدیل کنند و ما این موضوع را در کارنامه افسری افراد لحاظ می‌کنیم.

وی تاکید کرد: ان‌شاءالله برای توسعه فعالیت‌های فرهنگی دانشجویان، کارکنان و استادان گرنت فرهنگی تعریف می‌کنیم. حوزه فرهنگ حوزه بسیار مهم و چالش برانگیزی است. در عین حال فرصت‌های بسیاری در آن وجود دارد که از آن‌ها برای رشد و اعتلای جامعه می‌توان استفاده کرد و حساسیت فعالیت‌های معاونت فرهنگی دانشجویی هم به همین باز می‌گردد.

فرمانده دانشگاه علوم پزشکی ارتش اظهار کرد: ادامه داد: در این حوزه انتظار داریم همکاران نشاط فرهنگی، اعتماد به نفس فرهنگی و تبیین هویت فرهنگی است و این موضوع در این دانشگاه که مأموریت نظامی دارد اهمیت مضاعفی پیدا می‌کند. در این شرایط کار معاونت فرهنگی دانشجویی بسیار پیچیده و سنگین است. بسیار امیدوارم این دانشگاه با همین رشد بتواند در آینده نزدیک به سطح سرآمدی دانشگاه‌های علوم‌پزشکی دست پیدا کند.

سرهنگ خوشدل در پایان درباره نقش فرهنگ در سلامت افزود: اهمیت موضوع فرهنگ در سلامت که شما دانشجویان خوش‌بختانه در سال ۹۷ به آن خوب توجه کردید بسیار است. ۸۰ درصد عوامل مؤثر بر سلامت عوامل اجتماعی مؤثر است پس اگر شما در این امر توانمند و آگاه نباشید وظیفه پزشکی خود را هم نمی‌توانید به درستی انجام دهید.

در ادامه مسئول محمد حسین پورفاضلی دبیرخانه دائمی جشنواره بین‌المللی سیمرغ در سخنانی با بیان این که آثار تا ابتدای اردیبهشت ماه از طریق دبیرخانه‌های دانشگاهی جمع‌آوری می‌شود، گفت: دهمین دوره این جشنواره در پنج بخش فیلم، تئاتر، هنرهای تجسمی، موسیقی و ادبیات میان دانشجویان علوم پزشکی سراسر کشور برگزار می‌شود.

وی ادامه داد: دانشگاه علوم پزشکی ارتش در یک سال گذشته از لحاظ کیفیت آثار ارسالی به جشنواره سیمرغ رشد چندبرابری را دارا بوده و این دانشگاه با نظم خوبی آثار را برای جشنواره سیمرغ جمع‌آوری کرده که چنین چیزی در خیلی از دانشگاه‌های بزرگ رخ نداده است.

وی افزود: یکی از مهم‌ترین نکاتی که باید یک دانشجو رعایت کند حضور در ابعاد مختلف است. حضور در بعد اجتماعی و فرهنگی کمک می‌کند اخلاق دانشجو در حوزه تحصیلی و کاری پیشرفت کند.

پورفاضلی با اشاره به این که اختتامیه جشنواره سیمرغ در تابستان و به مدت یک هفته در تهران برگزار می‌شود گفت: دبیران تخصصی بخش‌های مختلف این جشنواره به ترتیب محمد مهدی عسگرپور برای بخش سینمایی، حسین پارسایی دبیر تاتر، عبدالجبار کاکایی دبیر ادبیات، بابک زرین دبیر بخش موسیقی و گودرزی دیباج دبیر بخش هنرهای تجسمی هستند. از شما دانشجویان می‌خواهم کانون‌های فرهنگی خود را فعال کنید و با همکاری کانون‌ها کیفیت آثار خود را بالا ببرید.

به گزارش ایسنا، جشنواره فرهنگی دانشجویان دانشگاه‌های علوم پزشکی سراسر کشور با عنوان "جشنواره سیمرغ" است که اولین دوره آن سال ۸۷ برگزار شده است.

به گزارش ایسنا، در ادامه این مراسم دکتر نصیرالاسلام معاون دانشجویی فرهنگی دانشگاه علوم پزشکی ارتش در سخنانی با بیان این که این دانشگاه دارای ۱۴ کانون فرهنگی و سه انجمن علمی است گفت: "عقیدتی سیاسی" و "معاونت دانشجویی" دو بال قدرتمند برای پرواز دانشگاه هستند.

وی در ادامه گفت: انقلاب اسلامی ما پیش از این که یک انقلاب معیشتی باشد یک انقلاب فرهنگی بود، انقلابی که می‌خواست معنویت و اخلاق را در درون جامعه رشد بدهد. آن چه که در این ۴۰ سال توانسته انقلاب ما را به این رشد برساند همین معنویت و اخلاق است. آن چه که توانسته انقلاب را در برابر همه پدیده‌ها و مشکلات که سعی می‌کردند از رشد این انقلاب جلوگیری کنند و نتوانستند همین معنویت و اخلاق بود.

وی با اشاره به پیام راهبردی مقام معظم رهبری گفت: نکته اصلی و کلمات کلیدی مقام معظم رهبری در این پیام راهبردی خطاب به جوانان بود چرا که مدیریت کشور را این جوانان به عهده می‌گیرند.

معاون دانشجویی فرهنگی دانشگاه علوم پزشکی ارتش تاکید کرد: دانشگاه ما یک دانشگاه جوان است که ۲۵ ساله شده است. تربیت فرهنگی دانشجو به عنوان نسل حرکت‌دهنده جامعه یکی از مهم‌ترین کارهایی است که یک دانشگاه می‌تواند انجام دهد چرا که یک انسان بافرهنگ، چه فرهنگ اقتصادی چه فرهنگ اجتماعی و چه فرهنگ فردی؛ می‌بایست در جایی به نام دانشگاه تربیت شود.

وی افزود: دانشگاه علوم پزشکی ارتش به فضل الهی دانشگاهی است که از دو بازوی قدرتمند عقیدتی سیاسی و معاونت فرهنگی دانشجویی برخوردار است و این دو بال پرواز برای دانشگاه علوم‌پزشکی ارتش محسوب می‌شوند.

معاون دانشجویی فرهنگی دانشگاه علوم پزشکی ارتش در پایان با اشاره به فعالیت‌های این معاونت در یک سال گذشته گفت: هنوز کارهای بسیاری باقی مانده که باید انجام شود. ما تلاش بسیاری کرده ایم که برای دانشجویان محیط شاد و بانشاط و در عین حال فرهنگی و معنوی فراهم کنیم.

در پایان این مراسم، آثار برگزیده اولین جشنواره سیمرغ داخلی دانشگاه علوم پزشکی ارتش از میان ۵۰۰ اثر ارسالی به دبیرخانه معرفی شدند و از برگزیدگان تقدیر به عمل آمد. همچنین در این مراسم از معاونان فرهنگی دانشجویی سابق این دانشگاه هم تقدیر شد.

انتهای پیام


نظر خود را ثبت کنید