معاون آموزشی وزارت بهداشت خبر داد

رونمایی از سامانه اطلاعاتی ٢٠٠ بیماری و ٦٠ ریسک فاکتور در سطح کشور

معاون آموزشی وزارت بهداشت گفت: متد اعتباربخشی دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور، مورد پذیرش فدراسیون آموزش پزشکی جهانی قرار دارد و دانشگاه های علوم پزشکی کشور، می توانند در این مسیر با قوت بیشتری پیش روند.

به گزارش ایسنا، دکتر باقر لاریجانی در اولین نشست هیات های امنای کلان منطقه ٧ که شامل روسا و اعضای هیات های امنای دانشگاه های علوم پزشکی اصفهان، شهید صدوقی یزد، شهرکرد، کاشان و بروجن است، اظهار کرد: کلان منطقه ٧ جزو کلان مناطق آمایشی بسیار منظم بوده و باوجود برخی چالش ها، با مدیریتی مطلوب پیش می رود.

وی یادآور شد: به نظر می رسد، برای تصمیم گیری در مورد مصوبات هیات های امنای دانشگاه های علوم پزشکی، باید مدلی تعریف شود و در این مدل، تحلیلی از وضعیت آموزشی، آکادمیک، ارائه خدمات، پشتیبانی و نقاط چالش و قوت هر کلان منطقه مدنظر قرار گیرد.

رونمایی از سامانه اطلاعاتی ٢٠٠ بیماری و ٦٠ ریسک فاکتور در سطح کشور


لاریجانی بیان کرد: هفته آینده، از سامانه اطلاعاتی که دربردارنده نقشه ٢٠٠ بیماری و ٦٠ ریسک فاکتور است، رونمایی خواهد شد، این اطلاعات محصول آنالیزهای ما از تمام نقاط کشور و تمامی استان ها و شهرستان های کشور است که می تواند به عنوان شاخصی در ارزیابی تصمیمات کلان مناطق نیز مدنظر قرار گیرد.

معاون آموزشی وزارت بهداشت تصریح کرد: کلان منطقه آمایشی ٧ علاوه براینکه در حوزه آموزشی به خوبی عمل کرده، در زمینه اعتباربخشی دانشگاه های علوم پزشکی کشور نیز نقش زیادی ایفا کرده، علاوه بر این، در حوزه پرستاری نیز عملکرد مطلوبی داشته است.

لاریجانی گفت: اقدام بعدی ما این است که به هرکدام از ماموریت هایی که در مناطق آمایشی با موفقیت انجام شده است، یک شبکه ملی متصل کنیم که این اقدام نیز تا آخر مردادماه به نتیجه خواهد رسید.

معاون آموزشی وزارت بهداشت در پایان یادآور شد: متد اعتباربخشی دانشگاه های علوم پزشکی ایران، مورد پذیرش فدراسیون آموزش پزشکی جهانی قرار دارد و دانشگاه های علوم پزشکی کشور، می توانند در این مسیر با قوت بیشتری پیش روند.

لزوم بازبینی انتصاب اعضای هیات‌های امناء

نماینده وزیر و دبیر هیات‌های امنا، مجامع و شوراها نیز در قالب این مراسم گفت: فلسفه وجودی هیات های امنای دانشگاه‌ها، ایجاد مرجع قانونگذاری، هدایت، نظارت و سیاستگذاری امورات اساسی و مهم دانشگاه‌ها است.

دکتر محمدمهدی ناصحی با بیان این مطلب تاکیدکرد:  فاصله گرفتن هیات های امناء از وظیفه و نقش اصلی آنها در سالهای اخیر باید اصلاح شود و این نهاد ارزشمند و مظهر تمایز دانشگاه‌ها با سایر موسسات تقویت شود و به جایگاه اصلی آن که قانون گذاری، سیاستگذاری، نظارت و پایش عملکرد دانشگاه‌ها است، بازگردد.

بنا بر اعلام وبدا، ناصحی با تاکید بر این که عزم وزارت بهداشت در این دوره احیاء این جایگاه در دانشگاه‌ها و استفاده از ظرفیت‌های آن در  جهت ارتقای آموزش، پژوهش و ارائه خدمات سلامت به مردم است، تصریح کرد: در این راستا باید فرایند انتصاب اعضای هیات  های امناء بازبینی شود و توانمندسازی و ارزیابی مداوم اعضا مورد توجه قرار گیرد و تعریف مناسبی از نقش اعضای هیات امنا و پاسخگویی آنها به ذینفعان صورت گیرد.

انتهای پیام


نظر خود را ثبت کنید